O alegere pentru viitorul României!

24 iulie 2012 17:360 comments

Chemăm oamenii să vină la vot pe 29 iulie, să facă o alegere pentru România. Pe 29 iulie, lupta lui Băsescu împotriva românilor ia sfârşit. Chemăm oamenii la referendum pentru a spune DA, „Vrem să scăpăm de Băsescu!”
Vrem să scăpăm de Băsescu pentru că vedem cum încep să iasă la iveală marile tunuri date de PDL în timpul guvernării portocalii. Protejat, încurajat şi susţinut de Traian Băsescu, PDL a susţinut „statul mafiot” în România şi a făcut din corupţie un mod de viaţă pentru oamenii pe care i-a implantat în funcţii publice. Din cauza acestei corupţii au fost tăiate pensiile şi salariile, nu din cauza crizei economice. Clientela PDL s-a hrănit din banii publici, în vreme ce pensionarii şi bugetarii au fost obligaţi să acopere gaura lăsată în buget! Culmea este că acum, PDL şi reprezentanţii săi încearcă să abată atenţia către o serie de teme „parazite”, care n-au nicio legătură cu referendumul şi cu faptul că Traian Băsescu este chemat să răspundă în faţa românilor. Referendumul nu este nici despre Crin Antonescu, nici despre Victor Ponta, despre ce zic şi ce fac aceştia, nu este nici despre USL şi nici despre relaţiile României cu Comisia sau Uniunea Europeană. Referendumul este despre cum arată România după 8 ani cu Băsescu. Acest referendum este despre Traian Băsescu şi cum şi-a exercitat el mandatul de preşedinte.
Până la urmă, din fericire pentru toţi, Guvernul USL a luat măsuri reparatorii faţă de pensionari şi bugetari, dar şi măsuri economice menite să stimuleze mediul de afaceri. Astfel s-a asigurat finanţarea deficitului bugetar şi a datoriei publice. În plus, s-a asigurat refacerea puterii de cumpărare a românilor prin restituirea, în două etape, a banilor ce au fost tăiaţi, bugetarilor şi prin restituirea banilor luaţi abuziv, pensionarilor. Mediul de afaceri a fost impulsionat prin creşterea plafonului de scutire de TVA până la venituri de 65.000 de euro/an. În cadrul reducerii cheltuielilor bugetare ineficiente, dar oneroase pentru anumite grupuri, s-a oprit achiziţionarea de servicii juridice şi de consultanţă şi s-au redus cu 30% cheltuielile de protocol şi cele cu deplasările în străinătate. Guvernul USL va elimina contribuţiile la pensii, şomaj, şi la fondul de sănătate pentru toţi cei care angajează persoane aflate în şomaj, cu vârsta de sub 25 sau peste 55 de ani, pe o perioadă de un an.
De aceea, oamenii trebuie să ştie că deteriorarea imaginii României s-a produs din cauza propagandei mincinoase şi defăimătoare pe care au făcut-o Traian Băsescu şi acoliţii lui. Ei au făcut rău României în mod deliberat, dezinformând oficialii europeni, din dorinţa disperată de a îşi salva funcţia. După ce referendumul se va desfăşura în cadrul normal, democratic, iar plecarea lui Traian Băsescu va fi validată de către cetăţeni, întreaga Europă va avea confirmarea faptului că România este un stat de drept, democratic, că schimbările politice s-au produs în limitele constituţionale, normale şi că Traian Băsescu şi PDL au minţit şi au indus în eroare partenerii europeni.
USL Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com