O şansă pentru PNŢCD de a reintra în Consiliul Local

7 iunie 2012 14:541 comment

Dreghiciu Nicolae Radu are 44 de ani şi este candidat al PNŢCD la Primăria Alba Iulia. Experienţa sa profesională spune multe despre ceea ce ar putea face în Consiliul Local Alba Iulia: experienţă în pieţele de capital – are 10 ani ca director în diferite sucursale din Alba Iulia a unor firme de brokeraj-tranzacţionare acţiuni; timp de 5 ani a condus o agenţie imobilară la Alba Iulia.
Cum Primăria Alba Iulia emite periodic obligaţiuni pentru finanţarea unor proiecte publice, experienţa lui Dreghiciu Nicolae Radu ar fi foarte utilă în Consiliul Local Alba Iulia.
De subliniat faptul că PNŢCD Alba este una dintre puţinele formaţiuni care a depus liste complete la Consiliul Judeţean şi la Consiliu Local Alba Iulia.
Dreghiciu declară: „Sunt realist în ceea ce priveşte şansele pentru câştigarea primăriei Alba Iulia, în schimb putem să punctăm la capitolul consilieri locali. Este şansa noastră, a PNŢCD-ului, de a reintra după mulţi ani în Consiliul Local Alba Iulia. Aşa cum spunea şi Iuliu Maniu, nu trebuie să lăsăm partidul să moară. Trebuie să menţinem partidul pentru ca în vremuri mai puţin potrivnice să redevină ceea ce a fost, cu un rol major în politica naţională”. (O.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com