Oameni din PLUS-Maria Trancău

9 septembrie 2019 08:080 comments

Oameni din PLUS-Maria Trancău, coordonatorul comunităţii PLUS Alba Iulia – Pâclişa – Recea – Partoş – Oarda

PLUS (Partidul Libertate, Unitate, Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. PLUS are la nivel județean și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un Birou Județean format din 4 persoane şi de coordonatorul judeţean, Alexandra Burz.

PLUS este diferit de toate celelalte partide, de la interdicțiile de cumulare a unor funcții publice de conducere cu cele de conducere în cadrul partidului, la modul său de organizare în comunități locale, care delimitează geografic, cartiere, sate sau comune, iar social, grupuri de oameni de la 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare, avem garanția că în PLUS, puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Maria Trancău a fost ales la conducerea uneia dintre primele comunități, care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală PLUS Alba Iulia – Pâclişa – Recea – Partoş – Oarda.

Maria Trancău este un inginer cu suflet mare, muncind ca inspector incidente în sectorul energetic și trudind ca voluntar pentru diverse cauze sociale sau pentru sprijinirea tinerilor cu competențe tehnice. Maria Trancău s-a înscris în PLUS pentru că s-a săturat să trăiască cu frică și incertitudine, pentru ziua de mâine.

,,M-am alǎturat familiei PLUS, cu cele gȃndul de a face bine, și am înțeles că sunt mulți alții ca mine. Asta mi-a dat încredere și putere să continui. Vreau sǎ vinǎ vremea cȃnd nu vom mai sta cu teama cǎ, aproape zilnic, ceva rǎu se întȃmplǎ în jurul nostru, în societatea noastrǎ. Îmi doresc mult sǎ fim bucuroși cǎ trǎim aici: noi, copiii și pǎrinții noștri”, spune Maria Trancău.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile  care trebuie rezolvate; propunerile fiecărui român.

Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Te aşteptăm alături de noi: https://www.ro.plus/adeziune

Reconsturim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com