Pace în USL: Ponta spune ca s-a împăcat cu Crin Antonescu

18 septembrie 2013 09:250 comments

pontaPremierul Victor Ponta a declarat marți, la Parlament, că s-a împăcat cu președintele PNL, Crin Antonescu, și că va căuta ca orice altă eventuală dispută verbală să fie păstrată într-un cadru privat, adăugând că majoritatea USL a demonstrat că funcționează și prin atitudinea avută în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.
“Ați rămas puțin în urmă cu desfășurarea evenimentelor. Ne-am împăcat. Am vorbit cu dânsul, a trebuit să plece în Elveția, avea o vizită programată. Am vorbit, ați văzut foarte clar astăzi în Parlament, majoritatea USL funcționează. Cum a funcționat foarte bine și până acum și în ceea mă privește—sunt convins că și Crin va face la fel—orice dispută sau neînțelegere o păstrăm în cadrul privat”, a afirmat liderul PSD privitor la declarațiile președintelui PNL potrivit cărora dacă PSD nu dorește să-l mai susțină în candidatura pentru prezidențiale să voteze pentru ruperea protocolului.
Întrebat dacă mai există dubii că Antonescu va fi prezidențiabilul USL, liderul social-democraților a răspuns: “PSD, nu doar cu mine, și-a respectat absolut toate acordurile pe care le-a avut. (…) Domnul Antonescu a spus foarte clar că vrea să fie candidatul USL. PSD face parte din USL și, din punctul meu de vedere, USL trebuie să-și ducă la bun sfârșit proiectul până-n 2016”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com