PAMFLETUL SERII: PIEDONE SI CAPRA RAIOASA

3 iulie 2015 19:551 comment

caprastearpam

A innebunit lupul! Ca sa-I induioseze pe fraierii din sectorul 4 sa-l mai voteze primarul Cristian Popescu care seamana cu Piedone exact cat seamana si Piedone cu el, a facut un filmulet cu o capra raioasa din mahalalele sordide pe care le pastoreste. Ne-am tavalit pe jos de ras cand am urmarit in direct si la o ora de varf urmatorul “dialog” :

PIEDONE: -Beeeee! Beeeheehee!

CAPRA:-Hai siktir!Chiar n-ai gasit ce sa mai inventezi, ca sa te voteze lumea?Du-te, ba, la munca! In Spania se cauta capsunari!

PIEDONE: Behehe, behehe, beeeeeee!

CAPRA:-Lasa , ba, vrajeala! Crezi ca daca ai pus doua trei banci in parcurile de pe langa blocuri, sa aiba betivii pe ce voma, cand fac scandal la miezul noptii si nu lasa locatarii sa doarma, o sa-si aminteasca  cineva de tine la vot?Nuuu! Au sa-si aminteasca doar faptul ca ii costa o banca mai mult decat o garsoniera si vor pune stampila pe oricare alt candidat!

PIEDONE:-Beee? Beheheeeee?

CAPRA: Nu, nu sunt maritata, dar nici virgina nu mai sunt.M-a pacalit un maidanez ca obtine dispensa de la primarie si ma ia de nevasta, chiar daca sunt minora! A doua zi l-au prins hingherii si l-au dus la padoc.Da’ de ce intrebi?

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com