PAMFLETUL ZILEI: Fiara Firea!

5 septembrie 2018 20:100 comments

Gabriela Firea a lansat un atac dur şi luni seară, la adresa lui Dragnea.

”Liviu Dragnea zâmbește și ocolește adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, (…) dar în subterane și în întâlnirile pe care le are cu doar câțiva apropiați, deciziile sunt cu totul altele.”

În urma unor astfel de manipulări, susţíne primarul general, au dus la escaladarea conflictului dintre ea şi foştii premieri Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose. “De fiecare dată dl. Dragnea îmi spunea că el este de acord, din punct de vedere politic, cu toate acele proiecte (pentru Bucureşti – n.r.) , dar nu sunt de acord, mai întâi dl. Grindeanu și apoi dl. Tudose. Atunci, pe bună dreptate, eu semnala public faptul că guvernul nu ajută bucureștenii.”, a declarat Gabriela Firea la TVR1.

Firea: Se spune că Dragnea s-ar consulat cu iubita, dar şi cu “un consilier” 

Marea problemă, în viziunea Gabrielei Firea, este faptul că Liviu Dragnea nu se mai consultă cu liderii partidului, ci mai apropiaţii săi din Teleorman, cu oameni din afara partidului. 

“Domnul Dragnea se consultă din ce în ce mai mult doar cu un grup restrâns de oameni. Sunt mai mult oameni din afara partidului, nu din interiorul partidului. Sunt din ce în ce mai puțini oameni din partid care participă la luarea deciziilor.”, a declarat Gabriela Firea, la TVR.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com