PAMFLETUL ZILEI: Sa curga sange!

12 noiembrie 2018 09:020 comments

Tânărul de 20 de ani din Brăila, care a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, a strigat mai multe cuvinte de amenințare în timp ce era imobilizat la pământ.

”Trebuie să curgă sânge în țara asta!” – a spus bărbatul, care era foarte agitat.

”Ai să plângi!” a mai spus acesta, în timp ce era înconjurat de mai multe persoane.

O persoană a povestit pentru publicația noastra cum tânărul a încercat de 3 ori să intre în incinta hipermarketului, însă stâlpii de beton de la intrare i-au încurcat planul care ar fi dus, poate, la moartea unor oameni nevinovați.

Conform sursei citate, doi bărbați de la o terasă din apropiere au sărit pe individ, au scos cheile din contactul mașinii acestuia și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de poliție, protejându-l totodată de furia martorilor.

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu.

Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com