PAMFLETUL ZILEI: Vine frigul! Ingheata salariile!

22 octombrie 2018 18:290 comments

Salarii bugetari. Guvernul ia în considerare îngheţarea veniturilor salariaţilor de la stat. Ministrul Finanţelor recunoaşte documentul trimis la CE

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, spune că este o variantă de lucru îngheţarea salariilor din 2019, aşa cum reiese din documentul prezentat de liberalul Florin Cîţu, dar asta ar presupune inclusiv aplicarea mai rapidă a Legii Salarizării, adică în 2020, nu până în 2022.

“Face o confuzie în ce spune şi ce gândeşte (n.r.: Florin Cîţu). Spune că România răspunde CE în reducerea cheltuielilor publice. Trebuie spus că nu e criza la nivelul bugetului, nici la nivelul aplicării legii pensiilor sau salarizării. Oricât e de mare impactul, PSD şi-a respectat promisiunile. Documentul vorbeşte despre o astfel de abordare şi vă spun calculele: legea salarizării are aplicabilitate până în 2022. M-aţi auzit spunând că aş aplica legea într-un termen scurt. Ca legea salarizării să fie aplicată integral pînă în 2020. E un scenariu propus în acest sens Comisiei Europene”, a declarat ministrul Eugen Teodorovici, la România Tv.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com