PAMFLETUL ZILEI:Anchete dure la DNA

22 mai 2018 14:090 comments

Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti, este urmărit penal de procurorii de la Parchetul General, alături de Mircea Negulescu, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Sursele citate au precizat că este vorba despre falsificarea unor liste cu martori în cadrul unei anchete.

Pe numele celor doi au fost depuse, la Parchetul General, mai multe plângeri de către persoane pe care le-au anchetat.Unul dintre cei care au depus o sesizare este fostul deputat Vlad Cosma.Fostul deputat a depus, pe 9 februarie, o plângere împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu. El îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

Postul Antena 3 a difuzat mai multe înregistrări prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor “probe fabricate” unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.(ziarele)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com