PD-L Alba îşi va alege, totuşi, noua conducere politică

17 ianuarie 2011 00:001 comment

Eveniment important pentru viaţa politică a PD-L, principalul partid aflat la putere. Este vorba despre Conferinţa judeţeană de alegeri a noii conduceri care va avea loc în 5 februarie 2011, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. După cum a anunţat chiar vicepreşedintele PD-L Alba, senatorul Alexandru Pereş, la eveniment sunt aşteptaţi circa 600 de delegaţi din tot judeţul.
Conform statutului PD-L prezentat de secretarul executiv al PD-L, Alexandru Pereş, delegaţii vor trebui să opteze pentru: preşedinte, dar şi 2 prim-vicepreşedinţi, un secretar general, 2 secretari generali adjuncţi, 14 secretari executivi (dintre care 8 responsabili de comisiile de specialitate formate în cadrul BPJ) şi 15 vicepreşedinţi (dintre care 5 desemnaţi de consiliile de coordonare ale celor 5 colegii din Alba şi 10 aleşi în mod direct). Statutul PDL prevede că cei doi deputaţi ai partidului, Clement Negruţ şi Corneliu Olar, vor ocupa de drept câte un loc de vicepreşedinte.
Înscrierile au început deja, iar listele vor rămâne deschise până pe 28 ianuarie 2011, astfel încât cei interesaţi pentru a intra în competiţia internă se pot adresa direct celor responsabili cu organizarea conferinţei.
Invitatul special al PD-L Alba este chiar premierul Emil Boc, care ar putea fi prezent alături de alţi miniştri PD-L din arcul guvernării. Florin Soare

1 Comment

  • propun deputatului olar si primarului de albac sa isi aduca la alba iulia si gaterele pentru a putea prezenta domnului prim ministu marile lor realizari

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com