PDL Alba, împreună cu PP-DD, vor revocarea viceprimarului liberal Simone Albani

22 iulie 2012 15:440 comments

Surprizele nu contenesc să apară pe scena politicii din Alba Iulia. Potrivit ordinii de zi a şedinţei Consiliului Local Alba Iulia, care va avea loc marţi, PDL şi PP-DD a iniţiat un proiect de hotărâre prin care cer revocarea viceprimarului Simone Albani. Schimbarea acestuia este primul punct al şedinţei, a cărei ordine de zi a fost postată deja pe pagina de internet a primăriei. Deşi la nivel judeţean cei de la PP-DD spuneau că vor merge în alianţă cu USL, se pare că undeva în interiorul acestei organizaţii s-a scurtcircuitat ceva, asta deoarece proiectul de hotărâre referitor la schimbarea în funcţia de viceprimar a lui Simone Albani a fost semnat de cei 10 consilieri PDL şi de un singur consilier PP-DD (n.a. PPDD are doi consilieri în cadrul CL Alba Iulia). Dacă toţi cei 11 vor vota în şedinţă pentru schimbarea liberalului, atunci proiectul de hotărâre va trece.
Intenţia de schimbare a lui Simone Albani vine la nici două săptămâni după ce USL, care are 9 consilieri locali, a încercat revocarea din funcţie a viceprimarului PDL Paul Voicu. Tentativa de atunci a fost amânată deoarece unul din consilierii PP-DD, care promisese votul, nu a putut participa la şedinţă.
Simone Albani Rocchetti a fost ales viceprimar cu voturile PDL şi PNL, la sfârşitul lunii iunie, după ce la nivel local, liberalii au făcut un protocol cu PDL.
Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com