PDL îşi prezintă public candidaţii pentru judeţul Alba

10 mai 2012 15:380 comments

Vineri, 11 mai 2012, ora 12.00, PDL Alba îşi lansează oficial candidaţii PDL pentru judeţul Alba. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor şi nu va beneficia de prezenţa greilor” din partid, ca acum 4 ani. În 2008, la prezentarea candidaţilor la Alba Iulia au fost prezenţi Emil Boc, Monica Iacob Ridzi, Raluca Turcan ş.a.
Principalii candidaţi ai PDL în judeţul Alba sunt Ion Dumitrel, care luptă pentru un nou mandat (al doilea) la Consiliul Judeţean Alba, şi Mircea Hava, care doreşte al 5-lea mandat la Primăria Alba Iulia.
Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, a declarat: „Noi facem o campanie electorală în care vorbesc faptele. Deci avem ce să spunem, avem ce să arătăm şi nu trebuie să-i convingem pe oameni de necesitatea continuităţii. Mergem pe ceea ce am spus tot timpul: orice om politic ales, numit, trebuie să se caracterizeze prin ceea ce a făcut, prin fapte, nu vorbe”.
Hava a râs când a auzit despre sondajele USL-ului privind alegerile locale: „Legat de sondaje, o să vă dăm şi noi sondajul. Noi le facem cu CSOP şi CURS, deci lucrăm cu firme serioase. Noi nu facem sondaje cu tot felul de firme din astea. Cred că asta este marea lor durere, pentru că le-a venit ultimul sondaj, în care stau foarte rău”. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com