PDL trebuie să-şi stabilească cât mai repede candidatul pentru primăria Sebeş

5 martie 2012 15:441 comment

Nicolae Dobra, Clement Negruţ, Dorin Nistor sau Adrian Bogdan, posibilii candidaţi din partea PDL la Primăria Sebeşului. Până la stabilirea candidatului PDL, deputatul Negruţ a declanşat o ofensivă în direcţia primarului Mugurel Sârbu, de curând demisionat din PDL.
Deputatul PDL Clement Negruţ: „Ceea ce era de dovedit s-a dovedit: Mugurel Sârbu nu a fost niciodată un PDL-ist, niciodată. A fost o conjunctură în care destinele PDL s-au intersectat cu destinele acestui domn, acestui om politic, pentru că Mugurel Sârbu, dincolo de toate, a fost un om politic al judeţului, care din păcate n-a reuşit decât să… fie şmecher (n.a. – completarea a fost făcută de Mircea Hava).
Revenind, vă spuneam că destinele PDL s-au intersectat cu destinele Mugurel Sârbu în condiţiile în care domnia sa avea nevoie de PDL. Şi asta se întâmpla în anul 2008 când, să nu uite, a ajuns primar cu sprijinul celor de aici, pe care-i vedeţi în faţa dvs., şi a organizaţiei de la Sebeş, cea mai puternică organizaţie a PDL din judeţ….
Ce a uitat să vă spună că înainte cu o săptămână la domnia sa a fost liderul politic al PNL, dl. Teodor Atanasiu, care probabil i-a dat un ultimatum d-lui Liviu Mugurel Sârbu… Pentru că în momentul de faţă dl. Mugurel Sârbu este precum o frunză aşa pe apă, purtată în derivă, şi are nevoie de o ancoră, iar ancora se cheamă Partidul Naţional Liberal. Pentru asta domnia sa trebuie să-şi dovedească (să spun aşa) bărbăţia politică, jignind şi aruncând (cum spune dl. Dumitrel) cu noroi în foştii colegi. Un comportament, ca să spunem aşa, de cea mai joasă speţă a unui om politic, şi asta cred că l-a descalificat în faţa cetăţenilor Municipiului Sebeş, care în opinia mea, sigur, în afara faptului că îl respectă că are atâtea titluri în faţa numelui, nu cred că din punct de vedere administrativ ar putea să-l regăsească într-un obiectiv foarte important”.
Întrebat dacă ar candida pentru Primăria Sebeşului, deputatul Negruţ a declarat: „PDL în momentul de faţă poate nominaliza pe oricine: oricine cred că s-ar bătea acum direct cu Mugurel Sârbu ar câştiga Primăria Municipiului Sebeş, iar nominalizarea mea nu a venit neapărat în urma unei dorinţe a cuiva, este şi Dobra care şi-a manifestat dorinţa, mai sunt alţi colegi din BPJ care sunt pregătiţi să intrăm într-o bătălie electorală, dar, vă spunea preşedintele partidului, cel care va decide va fi sondajul de opinie, care mă gândesc că este în desfăşurare în momentul de faţă pentru că nu mai avem timp de pierdut. Orice zi pierdută va fi destul de delicat pentru noi s-o recuperăm”.
Concluzia a tras-o Mircea Hava: „Luaţi-o ca un spirit de glumă: el a avut un singur prieten, pe Adrian Năstase. Amândoi aveau aceeaşi pasiune: ouăle”.
Deputatul Negruţ a recunoscut că una din condiţiile impuse de Mugurel Sârbu pentru a candida la Primăria Sebeşului din partea PDL era desfiinţarea organizaţiei PDL Sebeş. Iulian Brok

1 Comment

  • dorin nistor este cel mai bun candidat la primaria sebes si o va cistiga!!!!!!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com