Perchiziţii: Poliţiştii BCCO Alba au descoperit 20 de kilograme de droguri

11 aprilie 2013 11:160 comments

perchezitii site

Trei percheziţii domiciliare au avut loc în această dimineaţă, la Petrila în judeţul Hunedoara, într-un dosar complex de trafic şi consum de substanţe etnobotanice. Acţiuni similale au avut loc şi în Cluj, precum şi în Sălaj, în căutarea de substanţe etnobotanice.

Potrivit lui Traian Berbeceanu, comisar şef BCCO Alba, în Valea Jiului, la Petrila, au avut loc 3 descinderi, iar în total, în acest dosar vorbim despre 16 făptuitori, care sunt duşi la sediul DIICOT Hunedoara pentru audieri. Dosarul este instrumentat de DIICOT – Serviciul Teritorial Hunedoara, iar procurorii spun că membrii reţelei achiziţionau drogurile de pe site-uri de internet din străinătate şi le vindeau în baruri din cele două judeţe. Primele informaţii arată că drogurile erau aduse din Spania şi Germania prin firme de curierat rapid şi apoi, după prelucrare, erau distribuite în mai multe judeţe din ţară.

În timpul percheziţiilor, la Cluj a fost găsit şi un laborator clandestin de producere a etnobotanicelor, care a fost confiscat de ofiţerii BCCO.

„În total, au fost indisponibilizate în timpul acestei acţiuni aproximativ 20 de kilograme de substanţe din toate locaţiile vizate”, a mai spus Traian Berbeceanu.

Sursa citynews cluj.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com