Pereş, Dobra şi Olar ar trebui să asculte astăzi de vocea alegătorilor!

16 martie 2011 00:000 comments

Mâine, în plenul Parlamentului României se va supune la vot moţiunea de cenzură a opoziţiei împotriva guvernului Boc după ce acesta şi-a asumat răspunderea pe noul Cod al Muncii. În acest sens, deputatul social democrat de Alba, Radu Coclici, a lansat un apel către parlamentarii puterii din Alba să voteze moţiunea de cenzură a opoziţiei, deoarece ei trebuie să respecte voinţa electoratului. „Aleşii din judeţul Alba, deputaţi şi senatori, vor da propriul lor examen cu electoratul. Consider că noi, parlamentarii de Alba avem datoria şi obligaţia de a le demonstra alegătorilor că votul uninominal a produs, într-adevăr, o schimbare marcantă.
Ţin să le reamintesc pe această cale deputaţilor şi senatorilor PD-L din judeţul Alba că astăzi ar trebui să primeze pentru ei soarta românilor şi a locuitorilor din judeţul Alba şi nu interesul de partid, al unei găşti care de 3 ani sug banii publici prin contracte oneroase cu statul”, a declarat deputatul PSD, Radu Coclici.
Social democratul îi îndeamnă pe parlamentarii PDL de Alba, Corneliu Olar, Alexandru Pereş şi Nicolae Dobra, ca măcar acum să le demonstreze oamenilor că votează pentru interesul celor care i-au ales şi nu cum le dictează „Zeus”.
„Ştiu că astăzi aveţi de ales între directiva clară de partid dictată de gaşca Boc – Băsescu şi interesul naţional. Tocmai din acest motiv fac un apel public către parlamentarii PD-L Alexandru Pereş, Nicolae Dobra şi Cornel Olar, precum şi către deputatul independent şi încă nehotărât Clement Negruţ de a asculta măcar de această dată vocea poporului nenorocit de Guvernul Boc. Acum aveţi ocazia să le demonstraţi celor care v-au ales în urmă cu aproape 3 ani că, pentru prima dată, interesul lor este mai presus decât dictatul lui „Zeus”. Eu, în calitate de deputat al judeţului Alba, voi vota moţiunea de cenzură a românilor. Rămâne de văzut care vor fi parlamentarii din Alba care vor încălca şi de această dată voinţa locuitorilor din judeţul nostru!”, ne-a declarat Radu Coclici. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com