Pereş şi Negruţ: Mulţi am fost, puţini am rămas!

22 aprilie 2012 15:531 comment

Senatorul Alexandru Pereş a recunoscut faptul că PDL-ul se confruntă astăzi cu un fenomen cu care nu a fost obişnuit: traseismul politic. În ultimele 3 zile, PDL-ul a fost părăsit de senatorul Mihaela Popa, deputatul Marius Dugulescu şi senatorul Nicolae Dobra.
Nicolae Dobra a părăsit PDL Alba şi va candida din partea UNPR la alegerile pentru funcţia de primar al oraşului Sebeş.
Alexandru Pereş: „La ordinea zilei este zborul de curăţenie, e un termen din stupărit, care a luat dimensiuni mult mai mari decât cu alte ocazii. Pentru unii care n-au avut prea mult acces în zona politică li se pare un lucru de stupizenie. Unii chiar vor să interzică treaba asta (traseismul politic), ceea ce din punct de vedere constituţional probabil voinţa omului nu poţi să o pui, chiar dacă există un vot popular dat. Toate constituţiile superdemocratice nu pot să interzică acest lucru. Aici e vorba de caracter, de voinţa politică, e vorba de cum îţi alegi totuşi oamenii şi cum îi primeşti în aceste grupuri de interese numite partide politice.
Şocul nu e de tsunami, dar e un şoc. Din punctul meu de vedere e o decizie pripită, pe care o respect şi nu vreau să o comentez. În orice caz, dl. senator este un politician versat şi lucid, e un matematician experimentat, este statistician, care cred că-şi calculează paşii şi-n viaţă, şi-n politică”.
La rândul său, deputatul Clement Negruţ a comentat plecarea lui Dobra de la PDL la UNPR: „A participat joi (19 aprilie) la şedinţa biroului local UNPR Sebeş pentru funcţia de preşedinte şi a pierdut cu 12 voturi la 24.
Eu ştiam de dl. Dobra dinainte de Crăciun, cocheta cu UNPR-ul, făcea anumite întâlniri. Mi-au spus oamenii, eu l-am întrebat, a zis că-s poveşti. Bănuiam într-un fel. Supărarea mea vine din faptul că am avut un coleg care una spunea în mod oficial şi în interiorul partidului şi alta făcea în exterior”. Iulian Brok

1 Comment

  • Afternoon. Thank you for the post. It was an interesting read. Question to the weasmbter: where did you get this design? Is there a place where someone with a low budget can get such a design? Thanks!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com