PNG Alba: Îl susţinem pe Teodor Atanasiu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi pe Călin Potor la primăria Alba Iulia, pentru „schimbare” şi investiţii în judeţ

3 mai 2012 14:570 comments

Candidatura lui Teodor Atanasiu din partea USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba are tot mai mulţi susţinători. Pe lângă cele trei partide care compun USL, adică PNL, PSD şi PC, şi mai recent PNŢCD, prin Radu Vieru şi Victor Ciorbea, care îl sprijină pe Teodor Atanasiu, PNG a semnat un protocol de susţinere şi colaborare electorală cu candidatul USL. Acest protocol se referă şi la susţinerea de către PNG a candidaturii lui Călin Potor la Primăria Alba Iulia.
PNG a ales să nu depună liste de consilieri judeţeni şi să nu propună candidat pentru preşedintele de Consiliul Judeţean, alegând să îl susţină pe Teodor Atanasiu. Ovidiu Jurcan, preşedintele PNG Alba, a declarat: „E nevoie de toate resursele şi forţele, e nevoie să ne unim pentru a face o schimbare în Alba. Teodor Atanasiu este candidatul care poate aduce locuri de muncă şi are şanse mari să fie noul preşedinte. Pentru toţi cei care vor o schimbare în Alba, e bine să ne concentrăm votul, să mergem pe varianta Atanasiu. E o alegere pozitivă, constructivă. Trebuie să alegem, dacă rămânem în trecut cu acelaşi PDL de 18 ani şi liderii lor uzaţi, sau dacă mergem cu adevărat înainte cu Teodor Atanasiu. Aceeaşi situaţie e şi la Alba Iulia, unde Călin Potor e singurul care poate reda oraşul oamenilor, un oraş confiscat de gaşca Hava-PDL de 18 ani”. (O.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com