PNL şi PSD Alba ar putea avea candidaţi separaţi la Primăria Şpring

21 martie 2012 16:041 comment

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, dă o replică liderilor PDL Alba care în ultimele zile au afirmat public faptul că USL nu câştigă la nivel de judeţ cele două funcţii propuse: preşedinte al CJ Alba şi primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Dîrzu susţine că atacurile PDL Alba reprezintă „cântecul de lebădă al PDL Alba, adică o lebădă bătrână, irosită, grasă şi îndestulată de tot ce înseamnă traiul foarte bun din ultimele două legislaturi, o lebădă căruia i se apropie sfârşitul. Respectivele fumigene sunt aruncate cu scopul de a produce o anumită tensiune în cadrul USL. Ei constată de la o zi la alta că acolo pleacă un candidat şi vine altul, că dincolo se-ntâmplă nu ştiu ce, o strategie pe care ei îi ajută din punctul de vedere al strategiei, adică încearcă să-l copieze pe Tata lor de la Cotroceni, şi pentru a crea o anumită desolidaritate în cadrul USL-ului. Vreau să vă spun că această strategie nu mai ţine, nu mai ţin la clasa politică, şi mă refer în primul rând la USL, dar nu mai ţin nici la cetăţeni. Cetăţenii au nevoie de altceva, au ieşit cu chiu cu vai din perioada grea a iernii şi au nevoie de soluţii”, a declarat Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba.
Întrebat despre situaţia de la Şpring, Ioan Dîrzu a declarat: „Nu văd probleme nicăieri în judeţ, dacă există scopul să câştigăm împotriva celor de la PDL. Cazul Şpring e unul din acele 4% cazuri în care nu a fost stabilit candidatul”.
La Şpring, PNL Alba îl susţine pe actualul primar PDL, Daniel Rusu, iar PSD Alba îl propune candidat pe dr. Mircea Boghici”.
l Iulian Brok

1 Comment

  • De ce nu-l lasati pe domnul Potor sa-si faca campanie electorala ? Nu poate sau nu vrea ?

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com