PNL şi PSD au merit decisiv pentru autostrada Sebeş-Turda

8 noiembrie 2013 20:301 comment

autostrada 1În legătură cu afirmaţiile domnului ministru Dan Şova, făcute în cadrul evenimentului „Atelierele viitorului”, PNL Alba Iulia consideră că autostrada Sebeş–Turda este un proiect la care au contribuit decisiv atât PNL cât şi PSD, prin liderii celor două partide, fie ei de la nivel central sau local.

În campania electorală de anul trecut, USL a făcut anumite promisiuni oamenilor şi a încercat mereu, de atunci, să şi le respecte.

PNL Alba Iulia a recunoscut şi recunoaşte meritul domnului ministru Dan Şova în ceea ce priveşte proiectul autostrăzii Sebeş–Turda, aşa după cum şi domnul ministru a recunoscut public ce a făcut vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman (preşedintele PNL Alba Iulia), pentru ca proiectul privind autostrada Sebeş–Turda să devină realitate. Atunci când este vorba de binele general, al cetăţenilor, fie ei votanţi USL sau nu, nu mai contează apartenenţa de partid, iar competiţia poate fi una privind proiectele, pentru realizarea lor în beneficiul cetăţenilor.

Aşa este cazul şi cu autostrada Sebeş–Turda, caz în care credem că este vorba doar o competiţie contra timpului, ca autostrada să fie finalizată, iar nu între noi, membrii USL. Credem că acolo unde există voinţă şi colaborare între autorităţile central şi autorităţile locale se pot realiza Mari Proiecte mult mai uşor.

Biroul de presa al PNL Alba Iulia

Tags:

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com