Ponta către Vosganian:Proiectul disponibilizărilor trebuie retras

28 februarie 2013 10:230 comments

 

Guvernul României nu a discutat şi nu a aprobat un proiect legat de disponibilizări, se arată într-un comunicat al Guvernului. Premierul Victor Ponta l-a somat pe Varujan Vosganian să retragă proiectul.

“Guvernul României nu a discutat şi nu a aprobat un astfel de proiect. Aşa cum a declarat Primul-ministru Victor Ponta ieri, singurul proiect susţinut de Guvern este unul referitor la prelungirea unor termene prevăzute în OUG 116/21.12.2006. Proiectul afişat pe site-ul Ministerului Economiei nu a fost prezentat Guvernului României şi nu este susţinut de acesta. Primul-ministru i-a cerut Ministrului Economiei, Varujan Vosganian, să retragă acest proiect de pe site-ul Ministerului şi să clarifice acest subiect, precum şi să identifice persoanele care au avansat un asemenea document fără aprobarea Guvernului”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

cuprumin

Miercuri, a apărut în presă informaţia conform căreia Guvernul va începe un program de concediere de angajaţi din 16 companii din sectorul energetic,printre care se afla şi CupruMin Abrud în baza unor proiecte de restructurare şi reorganizare care vor fi aplicate în intervalul 2013-2018, salariaţii concediaţi urmând să beneficieze de plăţi compensatorii şi venit lunar de completare.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com