Ponta da un ultim termen! 8 Martie!

25 februarie 2014 08:370 comments

Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că, în cazul retragerii PNL din Guvern, termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, când expiră interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

Premierul Victor Ponta a făcut apel, luni, la unitatea USL, dar a precizat că, dacă PNL se retrage din guvern, va nominaliza interimari la ministerele conduse acum de liberali şi doar după expirarea termenului pentru interimat va merge în Parlament cu un nou guvern.

Ulterior, Ponta a precizat că, în cazul retragerii PNL din Guvern, termenul pentru formarea noului Cabinet este 8 martie, când expiră interimatul vicepremierului Gabriel Oprea la MAI.

Întrebat dacă în planul prezentat privind miniştrii interimari se înscrie şi ministrul interimar al Internelor, Gabriel Oprea, Ponta a precizat: “Da, se înscrie. Interimatul expiră pe 8 martie. Deci, noi, până atunci, trebuie să avem un alt Guvern”.

El a spus că miniştrii interimari numiţi în funcţii după eventuala ieştire a PNL de la guvernare nu vor sta 45 de zile ca interimari, pentru că la Ministerul de Interne nu se poate numi un nou interimar, după expirarea celor 45 de zile.

“Deci, practic, da, termenul este 8 martie. Este termenul la care expiră cele 45 de zile şi nu putem merge mai departe şi nici nu putem să avem un Guvern fără ministru de Interne”, a spus Ponta. Iata ca visul lui Nastase  si Iliescu devine realitate.Pesedeii vor ramane singuri la guvernare.Dar, vorba lui Klaus Johannis, greu la deal cu boii mici!k

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com