PP-DD vrea un post de vicepreşedinte al CJ Alba şi unul de viceprimar la Alba Iulia

14 iunie 2012 15:080 comments

Rezultatele alegerilor locale au adus pe scena politică românească o surpriză, şi anume PP-DD. Această formaţiune a reuşit să intre în majoritatea consiliilor locale din ţară. În judeţul Alba, PP-DD a reuşit să strângă un număr de 77 de consilieri locali. Cele mai importante victoS.P.)rii au fost cele obţinute la nivelul CJ Alba şi CL Alba Iulia, unde PP-DD a obţinut 3 posturi de consilier judeţean respectiv două posture de consilier local, fapt ce le permite acestora să decidă majoritatea atât la nivelul CJ Alba cât şi la CLM Alba Iulia.
Prim-vicepreşedintele organizaţiei Alba a PP-DD, Ioan Marincaş, ne-a declarat că deocamdată e timpuriu să se înceapă negocierile şi nu ascunde faptul că formaţiunea vizează un post de vicepreşedinte al CJ Alba şi unul de viceprimar al municipiului Alba Iulia.
„ Negociem atât cu PDL cât şi cu USL şi o să alegem cea mai bună variantă pentru noi şi pentru membrii noştri. Nu ascundem faptul că dorim un post de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean şi un viceprimar în Consiliul local Alba Iulia. De aici plecăm cu negocierile. Sunt unele discuţii care încă nu s-au definitivat. Împreună cu preşedintele nostru, Comşa Cornel, care este împuternicit de la Bucureşti să poarte aceste negocieri, le vom pune cap la cap şi vom căuta să fie cele mai bune pentru noi. Fără falsă modestie vă spun că suntem contactaţi zilnic de reprezentanţii celor două formaţiuni politice, USL şi PDL, pentru negocieri“, a spus Marincaş.
Totuşi, Cornel Comşa, preşedintele PP-DD Alba, a declarat miercuri la o emisiune radio că s-a întâlnit cu Mircea Hava (preşedintele PDL Alba) şi cu Teodor Atanasiu (preşedintele PNL Alba), dar că nu a luat încă o decizie cu cine va merge în continuare. „Am avut o întalnire cu Mircea Hava, care mi-a prezentat argumentele sale pentru care PP-DD ar trebui să meargă alături de PD-L. Am avut discuţii şi cu liderii USL. Pe mine nu mă poate cumpăra nici Hava şi nici Atanasiu. Sâmbătă vom decide cu cine vom încheia un acord de colaborare la nivelul judeţului“, a spus Cornel Comşa. Acesta a completat că a primit libertate din partea liderului Dan Diaconescu pentru negocieri şi că prioritatea sa este dezvoltarea filialei judeţene în vederea alegerilor parlamentare. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com