PPDD şi-a lansat candidaţii în judeţul Alba

15 mai 2012 17:240 comments

Luni după-amiază, PPDD filiala Alba şi-a lansat candidaţii la primăriile de judeţ, consiliile locale, consiliul judeţean. La eveniment, care a fost organizat la Casa de Cultură a Studenţilor, au fost prezenţi membri şi simpatizanţi ai partidului.
În deschiderea evenimentului a luat cuvântul preşedintele filialei Alba a PPDD, Cornel Comşa, care a menţionat faptul că acest partid este ultima supapă a democraţiei din România. „În prezent, la alegerile din 2012, se intersectează gaşca post-comuniştilor lui Iliescu şi Năstase cu gaşca post-securiştilor, a serviciilor secrete, a lui Băsescu. Când îi văd pe aceşti oameni cu un pedigree pentr dominaţie, pentru „caşcaval”, mă înfior. Fiecare dintre dumneavoastră trebuie să mergeţi acasă şi să transmiteţi în teritoriu că poporul român are dreptul la o voce care să fie auzită. Importanţa votului dumneavoastră este mai mare acum decât a fost în ultimii 22 de ani. PPDD este ultima supapă a democraţiei din România. Dan Diaconescu este alături de fiecare candidat la primărie, consiliu local şi judeţean din Alba, din România. Dacă Dan Diaconescu câştigă, înseamnă că poporul ia puterea”, a spus Cornel Comşa.
În cadrul ceremoniei, preşedintele Cornel Comşa a prezentat invitaţia făcută concernului Shanghai Construction Group de a vizita Alba Iulia în perioada 25 mai-7 iunie a.c., în vederea creării unui master-plan pentru proiectul Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană.
După acest moment, vicepreşedintele Ioan Marincaş a ţinut o scurtă cuvântare mobilizatoare iar după aceea au luat cuvântul candidaţii la primăriile oraşelor şi municipiilor din Alba: Şerdean Pavel Dorin (Alba Iulia), Călin Radu (Aiud), Radu Roncea (Sebeş), Sorin Vasile (Cugir), Victor Bârlea (Abrud), Teodor Bărbat (Blaj), Ioan Cristian Joldeş (Baia de Arieş), Tiberiu Valentin Gog (Câmpeni), Vasile Emil Buciuman (Zlatna), Cornel Hălălaie (Teiuş), Horea Herţeg (Ocna Mureş).

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com