Presedintele ALDE Alba nu vrea clementa pentru criminali, talhari si violatori!

17 ianuarie 2019 15:420 comments

Presedintele Alde Alba Iulia , domnul Ioan Lazar, se declara net impotriva eliberarii inainte de termen a infractorilor potential periculosi pentru societate.Domnia sa considera ca Legea Recursului Compensatoriu trebuia gandita ceva mai profund si ca ar putea suporta imbunatatiri.

”Vă spun clar că nici eu nu sunt de acord să beneficieze de acest recurs compensatoriu cei care au fost închiși pentru acte de agresiune și sunt convins că nici cei din ALDE, de la președintele Călin Popescu Tăriceanu în jos, nu sunt de acord cu așa ceva. (…) Într-adevăr, nici actuala guvernare nu a fost destul de meticuloasă ca să analizeze acest subiect. Probabil nu s-au gândit la ce se întâmplă, dar ar trebui tratat cu maximă seriozitate și cei care comit crime, violuri, tâlhării, să nu beneficieze de acest recurs compensatoriu”, a declarat Lazăr.

El a recunoscut că legea a fost votată și de reprezentanții PSD din Alba, respectiv deputatul Ioan Dârzu și senatorul Daniel Breaz, dar a atras atenția că legea a fost votată și de parlamentari din PNL, un exemplu fiind senatorul de Alba Alexandru Pereș, și consideră că, din acest motiv, Opoziția nu ar trebui să se manifeste atât de critic.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com