“PRIMARUL” 20.000LEI/LUNA:URA!LIBER LA PACANELE!

16 iunie 2020 17:541 comment

Redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice, a precizat premierul Ludovic Orban, după discuțiile avute cu reprezentanţii industriei jocurilor de noroc.Ludovic Orban a avut aceste discuții în contextul măsurilor pe care Guvernul va continua să le ia pentru limitarea efectelor în plan economic şi social ale crizei coronavirus, a transmis Guvernul.

“Reprezentanţii industriei de profil au solicitat menţinerea, pe perioada stării de alertă, a măsurilor de sprijin pentru acest sector.

Prim-ministrul a dat asigurări că Guvernul va analiza propunerile înaintate şi a afirmat că redeschiderea activităţii jocurilor de noroc va fi posibilă în anumite condiţii sanitare şi în funcţie de evoluţia crizei epidemiologice“, potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Coronavirusul schimbă regulile și în cazinouri și în casele de pariuri sportive. 

Industria jocurilor de noroc plătește 45.000 de salarii lunare și în jur de 800 de milioane de lei, pe an, taxe și impozite.

COVID-19 a blocat însă afacerea pe 18 martie. De atunci, casele de pariuri, sălile de jocuri și cazinourile stau închise. Statul plătește lunar în jur 20 de milioane de euro lunar, șomaj tehnic, pentru angajați.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com