Primarul din Blaj se opune revenirii lui Clement Negruţ în PD-L

16 martie 2011 00:030 comments

Urmare a faptului că ziarul nostru a publicat în ediţia de ieri o scrisoare de susţinere a primarilor PD-L din Colegiul Blaj – Sebeş în favoarea reîntoarcerii deputatului Clement Negruţ în PD-L, după editarea articolului, adică ieri după -amiază, au apărut o serie de reacţii nebănuite. Este vorba despre o contestaţie virulentă a primarului din Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, prim-vicepreşedinte PD-L Alba, care ne-a declarat că nu a semnat şi nu a susţinut un astfel de demers. Prin urmare, se pare că ultimele ieşiri publice ale mai multor lideri PD-L nu au avut girul BPJ al PD-L sau unii dintre primarii care s-au ocupat de un astfel de demers de împăcare cu deputatul Negruţ au făcut-o de capul lor.

Reacţie dură

Se pare că au fost şi alţi primari care nu ar fi semnat de fapt scrisoarea prin care primarii de colegiu îl chemau înapoi în partid pe deputatul Clement Negruţ. Primul şi singurul care ne-a contactat ieri a fost însă primarul Gheorghe Valentin Rotar, care ne-a şi declarat, la capătul unei discuţii mai aprinse: „Nu am semnat şi nici nu voi adera la un asemenea demers. Consider că domnul Negruţ, în calitate de om politic responsabil, a luat deciziile profesionale pe care le-a considerat necesare. Începând cu votul împotriva propriului partid şi terminând cu părăsirea organizaţiei noastre. Demisia este un act unilateral de voinţă şi nu văd de ce cineva ar interveni în vreun fel. Ca şi prim-vicepreşedinte PD-L Alba declar că sunt adeptul unei politici ferme şi consecvente. Poziţia mea de astăzi relevă tocmai asta: consecvenţa”.

Partid dezbinat

Pe această cale, rugăm oficialii PD-L Alba ca în momentul în care fac astfel de informări publice cu privire la diverse acţiuni politice, să aibă decenţa de a nu induce în eroare opinia publică, cu atât mai mult cu cât la ultima conferinţă judeţeană a BPJ s-a luat decizia fermă de a avea o comunicare mult mai bună cu presa judeţeană.

Florin Soare

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com