PRM vrea scalpul lui Ionannis!

31 ianuarie 2019 18:4213 comments

PRM moare, dar nu se preda.Baietii au gasit prin sertarele Tribunului un pamflet mai vechi si ni-l trimit noua ca fiind un comunicat de presa de ultima ora:

În fața Înaltei Porți, Klaus Johannis este mut

București, 31 ianuarie 2019 – Partidul România Mare (PRM) a luat act cu neplăcută surprindere și stupoare de pasivitatea și lașitatea Președintelui României, dl. Klaus Werner Iohannis în relația cu E.S. Dl.Cord Meier-Klodt, Ambasadorul Germaniei la București, care și-a permis, din nou, să amenințe România cu retragerea firmelor cu capital german ca reacție de coerciție față de inițiativele legitime ale Guvernului României. 

În mod evident, Germania este unul dintre principalii parteneri economici ai României, dar, în aceeași măsură, reprezentantul guvernului Germaniei la București trebuie să fie constrâns de faptul că România și cetătenii săi merită respectul cuvenit. Mai ales cu cât atât Germania, cât și România sunt membre cu drepturi depline ale UE, în care principiile europene sunt literă de lege, unul dintre ele fiind respectul libertății de exprimare, dar și de manifestare. 

PRM își reafirmă determinarea de a recupera România din mâinile străinilor.  

De asemenea, atragem atenția asupra faptului că românii, cu bune și cu rele sunt europeni și egali în drepturi cu toți cetătenii țărilor membre ale UE și merită respectul cuvenit. 

Biroul de presă

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com