Protocolul USL nu a fost încălcat şi vom continua să acţionăm pentru binele comunităţii!

26 iunie 2012 16:291 comment

Având în vedere că unele formaţiuni politice s-au grăbit să conteste atât modul de constituire a majorităţilor în Consiliul Local Alba Iulia, cât şi în Consiliul Judeţean Alba, trebuie să informăm opinia publică de faptul că nu este vorba de nicio trădare. PNL Alba nu a trădat electoratul din Alba şi din Alba Iulia, care şi-a manifestat foarte clar opţiunea de viitor!
O acţiune politică este corectă, dacă acţionează în favoarea celor care şi-au manifestat democratic opţiunea şi au votat în consecinţă! Electoratul a stabilit majoritatea, iar rolul oamenilor politici este de a acţiona în folosul cetăţenilor, nu pentru o persoană sau alta! Este foarte clar că nu s-a reuşit realizarea altei majorităţi a USL Alba, nici din motive interne şi nici din cauze externe. În condiţiile în care unii din PPDD şi PSD au dorit anumite funcţii, nu s-au mai gândit la proiectele începute, la continuarea investiţiilor şi la ceea ce şi-au dorit cetăţenii!
Cu încrâncenare inutilă, politicieni locali din PPDD, şi chiar din PSD, îşi manifestă acum supărarea prin acuze inutile şi împart USL în “buni” şi “răi”. Dacă alţii ar fi constituit majorităţile, acum aceşti politicieni ar mai fi vorbit de trădări şi “golănii”? Protocolul USL prevede majorităţi acolo unde PNL şi PSD au majoritatea. Nu am avut acest caz nici la judeţ şi nici la municipiu, aşa că mai multă seriozitate nu strică.
Cerem public celor care se simt frustraţi de rezultatul politic al alegerilor locale să nu lanseze zvonul că preşedintele Teodor Atanasiu şi-ar fi dat demisia. Nu aşa se vor depăşi speranţele de mărire, crescute pe nerealizările din campania electorală. Sperăm ca presa să nu considere drept bune aceste zvonuri false!
Cerem oamenilor politici locali să nu se mai lanseze în acuzaţii nefondate şi să nu se mai laude cu calitatea lor de moralişti de ultim moment, ci să se gândească la viitorul acestui judeţ şi al municipiului reşedinţă. Cerem deschiderea tuturor forţelor politice la dialog, axat pe problemele reale ale judeţului, pe soluţii pentru creşterea numărului locurilor de muncă, a investiţiilor şi a nivelului de trai. Când vor fi abandonate declaraţiile politicianiste, care nu urmăresc decât acapararea Puterii, vom putea discuta cu oricine despre viitorul judeţului Alba! Biroul de presă al PNL Alba

1 Comment

  • Ce o sa faca Florin Roman, o sa ascuta creioanele lui Dumitrel !!!! DEMISIA Atanasiu, Roman, Fulea, Cretu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com