Radu Coclici: „Au minţit! Boc şi Attila închid trei spitale din Alba!”

17 martie 2011 00:000 comments

Deputatul PSD de Alba, Radu Coclici, a lansat un atac dur asupra premierului Emil Boc şi ministrului Sănătăţii, Atilla Cseke, privind soarta spitalelor din Alba. Social democratul îi acuză pe cei doi de faptul că, deşi s-au făcut toate demersurile ca spitalul din Ocna Mureş să nu se închidă, cei doi nu au ţinut cont de nimic şi au şters de pe hartă spitalul din Ocna Mureş.
„Condamn public şi cer să răspundă moral şi penal actualul ministru al Sănătăţii româneşti, Cseke Atilla, şi actualul premier al României, Emil Boc, pentru dezastrul şi haosul pe care îl vor crea în Ocna Mureş prin decizia luată de a ne închide Spitalul Orăşenesc de aici. După ce că actualul guvern nu a făcut nimic pentru ca efectele surpărilor de teren din ajunul Crăciunului de anul trecut să fie înlăturate, prin decizia de a ne închide spitalul se pare că Boc şi ai lui duc la îndeplinire un plan malefic de a lupta împotriva locuitorilor din judeţul Alba”, a declarat Radu Coclici.
Social democratul precizează faptul că decizia de închidere a Spitalului Orăşenesc Ocna Mureş, a Spitalului de Boli Cronice din Zlatna şi a Centrului de Sănătate din Baia de Arieş reprezintă cea mai gravă formă de frondă şi incompetenţă, lăsând fără asistenţă medicală peste 20.000 de locuitori din judeţul Alba.
În acest sens, Radu Coclici le cere public preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel şi prefectului Ştefan Bardan să îşi asume acest eşec al administraţiei judeţene şi al actualei guvernări incompetente, care va închide trei spitale în judeţul Alba.
„Cer public ca preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel şi prefectul Judeţului Alba, Ştefan Bardan să îşi asume acest eşec al administraţiei judeţene şi al actualei guvernări incompetente, care ne va închide spitalele în judeţul Alba. Este de neacceptat indiferenţa cu care liderii judeţeni ai PD-L aprobă tacit ca spitalele din judeţul Alba să fie închise de colegul lor de la Bucureşti, Emil Boc, care a ajuns o ruşine naţională.
În numele locuitorilor din Ocna Mureş şi împrejurimi, solicit de urgenţă şefilor administraţiei judeţene să facă demersurile care se impun pentru schimbarea rapidă a acestei situaţii”, a declarat Radu Coclici. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com