Radu Cristian: „Eu cred în tineri şi în performanţele lor”

9 iulie 2013 14:130 comments

radu cristianDuminică la Sebeş, la Casa de Cultură Lucian Blaga începând cu ora 16:00, vor avea loc alegerile pentru noua conducere a TNL Alba. La eveniment vor participa reprezentanţi ai TNL de la nivel naţional precum şi conducerea PNL Alba.
Singurul candidat la şefia TNL Alba, Radu Cristian şi-a motivat decizia de a candida la această funcţie:
“Am decis să intru în această competiție pentru că sunt tânăr și îmi pasă de tineri. Acțiunile realizate alături de tinerii din Partidul Național Liberal, care s-au bucurat de un real succes, mă motivează să merg mai departe și să fac tot posibilul ca aceștora să le fie recunoscută și pe viitor munca pe care o depun în cadrul partidului și să fie răsplătiți cum se cuvine.
Îmi propun ca obiectiv principal refacerea tuturor organizațiilor de tineret din județ. Tinerii nu sunt doar „lipitori de afişe” sau cei care sunt primii chemaţi la muncă în campaniile electorale. Sunt capabili, dornici de muncă, inteligenţi şi un sprijin de nădejde pentru organizaţia de seniori. Iar la momentul potrivit vor fi pregătiţi să îşi asume responsabilităţi mai mari. Refacerea organizaţiilor ne va consolida poziţia de cea mai puternică organizaţie a unui partid politic din Alba.
De asemenea îmi doresc să îi aducem pe tineri în prim plan în interiorul partidului. Vom pregăti şi vom promova tinerii de valoare, astfel încât aceştia să poată ajunge în poziţii importante din punct de vedere politic şi administrativ.
Nu ascund faptul că ne pregătim, încă de pe acum, pentru competiţiile electorale viitoare, alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din 2014, precum şi alegerile locale din 2016. Ne vom implica cu toate puterile noastre în aceste bătălii electorale, în care ne propunem, alături de seniorii partidului, să obţinem cele mai bune rezultate ale vreunui partid politic în judeţul Alba. În acelaşi timp cei mai capabili tineri din cadrul TNL Alba se vor pregăti pentru a deveni candidaţii partidului la viitoarele alegeri locale, fie pentru funcţia de primar, fie pentru cea de consilier local sau judeţean.
TNL Alba are suficiente resurse pentru ca aceste lucruri să devină realitate. De asta şi candidez la preşedinţia organizaţiei de tineret: pentru că eu cred în tineri şi în performanţele lor!”

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com