Rares Bogdan si Ludovic Orban-baie de multime la Alba!

2 decembrie 2019 07:310 comments

Premierul Ludovic Orban, însoţit de membri ai Cabinetului, a depus duminică o coroană de flori la Monumentul Marii Uniri din Alba Iulia, şeful Guvernului fiind întâmpinat cu onoruri militare.

Un sobor de preoţi de la Garnizoana Alba Iulia a oficiat o slujbă de pomenire a celor care s-au jertfit pentru înfăptuirea Marii Uniri de la 1918, după care, în acordurile Imnului Eroilor, s-a desfăşurat ceremonia depunerii de coroane.

În faţa monumentului au fost aşezate coroane de flori din partea Preşedintelui Klaus Iohannis, a Senatului, Camerei Deputaţilor, a Consiliului Judeţean Alba, Primăriei şi Consiliului Local Alba Iulia.

După ce a făcut o baie de mulțime, împreună cu premierul Ludovic Orban, la Alba Iulia, Rareș Bogdan a fost certat pe Facebook.

 

O utilizatoare i-a transmis să lase „baia de mulțime și cărțile de vizită” și să taie pensiile speciale.

„Pensiile speciale tăiate,lasă Baia de mulțime și cărțile de vizită,treceți la treabă cu ce ați promis”, i-a spus femeia.

În replică, Rareș Bogdan a precizat că PNL-ul va tăia pensiile speciale și că va face multe altele, în afară de ce a promis.

„Le vom taia. Si vom face multe altele in afara de ce am promis. Pas cu Pas.”, a replicat Rareș Bogdan.

În primăvara acestui an, al doilea om din PNL spunea că e obligatoriu pentru liberali să elimine pensiile speciale în primele 30 de zile de când pun mâna pe Putere.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, zicea, la acea vreme, Rareș Bogdan.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com