Reprezentanţii PDL le fac vizite candidaţilor USL la primării

27 martie 2012 15:301 comment

În cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a precizat că în ultima perioadă, reprezentanţi ai PDL au început să le facă vizite candidaţilor propuşi de USL la diferite primării din judeţul Alba. Liderul social democrat a spus că acestora le-a fost promis din partea democrat liberalilor sprijin financiar pentru a-şi face campanie.
De asemenea, Ioan Dîrzu a spus şi faptul că mai sunt localităţi unde nu s-au stabilit încă candidaţii USL pentru fotoliul de primar. În ceea ce priveşte candidatul USL pentru municipiul Sebeş, Dîrzu a spus că recent a mai fost efectuat un sondaj iar acesta a relevat faptul că Alexandru Dăncilă, candidatul propus de USL, stă cel mai bine dintre cei trei candidaţi care şi-au anunţat intenţia de candida pentru funcţia de primar în Sebeş, respectiv Mugurel Sârbu, ca independent, şi Dorin Nistor, din partea PDL. Despre acesta din urmă, Dîrzu a spus că nu are nici o şansă la alegerile locale, ţinând cont că este destul de puţin cunoscut în Sebeş.
În ce priveşte comuna Şpring, şi aici, spus Dîrzu, încă se mai poartă discuţii. Trebuie amintit faptul că la Şpring, reprezentanţii PNL au spus că pentru funcţia de primar al acestei localităţi va candida din partea USL actualul edil şef al localităţii, Daniel Rusu, care urmează să demisioneze din PDL la sfârşitul mandatului, iar cei de la PSD au spus că îl susţin pe dr. Mircea Boghici. Sorin Poparadu

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com