Soluţii şi măsuri privind admiterea on-line

27 aprilie 2020 18:580 comments

 
Deputatul PNL Dumitru Oprea a solicitat Ministrului Educaţiei şi Cercetării informaţii legate de posibilitatea ca admiterea pentru învățământul preșcolar, școlar, preuniversitar și universitar din anul 2020-2021 să se poată realiza on-line.  


„Având în vedere restricțiile impuse de răspândirea COVID-19, cel mai probabil, trebuia luată în calcul posibilitatea ca admiterea pentru învățământul preșcolar, școlar, preuniversitar și universitar din anul 2020-2021 să se poată realiza on-line”, a arătat parlamentarul PNL.

În acest context, deputatul Dumitru Oprea a cerut Ministrului Educaţiei şi Cercetării informaţii despre implementarea unei platforme unice de admitere on-line pentru anul universitar 2020-2021, atât pentru învățământul preșcolar și școlar, cât și pentru cel preuniversitar și universitar, care să respecte inclusiv cerințele GDPR. De asemenea, solicită informaţii despre valoarea proiectelor finanţate în ultimii 4 ani, în cadrul Ministerului Educaţiei, care presupuneau şi crearea de platforme şi achiziţia de servere şi echipamente IT.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com