SORIN OPRESCU TREBUIA SA DISPARA!

7 mai 2019 08:020 comments

Sorin Oprescu, în ultimul cuvânt din faţa instanţei: S-a căutat cu lumânarea aprinsă/ Trebuia să dispar

Magistraţii vor pronunţa o sentinţă în dosarul de corupţie al lui Sorin Oprescu în data de 13 mai, decizie care nu va fi definitivă. Fostul primar al Capitalei a declarat, luni, în faţa instanţei, în ultimul cuvânt, că dosarul a apărut pentru că el trebuia „să dispară”.

„Doamna preşedinte, am în curând 68 de ani, sunt la apusul carierei. Am foarte mulţi tineri pe care i-am crescut. Relaxarea nu e valabilă de 3 ani şi jumătate. Să ţineţi seama, respectuos vă rog, de faptul că în viaţa mea am avut responsabilităţi unde am administrat bugete deosebite faţă de celelalte şi nu mi-a lipsit niciodată nimic, o spun controalele. (…) Sper să analizaţi, să puneţi în balanţă lucrurile bune pe care le-am făcut şi lucrurile de care sunt acuzat, reţinând că în cei 68 de ani nu am avut nicio sancţiune legată de responsabilităţile pe care le-am avut. Cât am putut să fac pentru alegători, pentru bucureşteni, am făcut. Lumea va analiza”, a spus Sorin Oprescu, în ultimul cuvânt.

Totodată, fostul primar al Capitalei a mai precizat în faţa instanţei că dosarul a apărut pentru că el trebuia „să dispară”.

„Susţin că s-a căutat cu lumânarea aprinsă, s-a mers pe ideea unei provocări continue de flagrant. Comandantul Arestului Central „beciul domnesc” ştia cu 12 zile înainte că trebuie să vină Oprescu. Oprescu trebuia să dispară. Din ce motive, eu intuiesc, dar nu am probe”, a mai spus Oprescu.

 

Instanţa va pronunţa o decizie pe data de 13 mai. Decizia nu va fi definitivă.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com