STIRI PE SCURT.FOARTE PE SCURT.

5 ianuarie 2021 10:080 comments

SI SE FACU LUMINA!

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a prelungit până la 31 martie 2021 perioada în care consumatorii casnici pot încheia contracte de furnizare a energiei pe piaţa concurenţială…Sa vedeti ce imbulzeala o sa fie pe 31 martie seara!

SCOALA ROMANEASCA VA PRODUCE ANALFABETI?

Nu excludem niciun scenariu în ceea ce privește redeschiderea școlilor, orice scenariu – inclusiv o deschidere zonală a învățământului în forma sa fizică, față în față, a declarat luni seara, la Digi24, ministrul educației, Sorin Cîmpeanu.Mai evaziv de atat nu se poate.Nu exclude nici alba, nici neagra!

COPIL ROMAN, CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TEAPA!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică guvernarea din care face parte PNL și USR-PLUS în privința proiectului de lege adoptat, miercuri, de Senat, prin care alocațiile nu se mai dublează până în 2022.Ei si pana in 2022 se mai pot intia multe proiecte de lege.Ce le trebuie copiilor alocatii? De ce sa se invete cu bani?

RAZBUNARE CU EXCAVATORUL

Un angajat concediat de la o fabrică Mercedes-Benz din nordul Spaniei a recurs la un gest extrem pentru a se răzbuna. A distrus 69 de mașini nou-nouțe, provocând o pagubă de aproximativ 5 milioane de euro.Tradare! A sarit peste reclamarea la sindicat si o eventuala greva a foamei!

ROMANIA NU ARE NEVOIE DE PROFESIONISTI!

Cseke Attila, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a anunțat miercuri că își propune să schimbe statutul prefecților și subprefecților, astfel încât aceștia să nu mai fie numiți politic și să aibă statut de demnitate publică, nu de înalți funcționari publici.Schimbare colosala care nu va modifica nimic.Aceeasi Marie cu alta palarie!

DACA VREI SA STUDIEZI/ TREBUIE SA TE VACCINEZI!

Ministerul Educaţiei cere tuturor angajaţilor din învăţământ să-şi anunţe disponibilitatea de a se vaccina. Situaţia trebuie trimisă până în 15 ianuarie, fiind unul dintre factorii luaţi în calcul pentru deschiderea şcolilor .Vaccinarea profesorilor, bucuria copiilor

RALUCA SARE LA GATUL LUI CIOLACU!

Raluca Turcan a declarat că Marcel Ciolacu încearcă şi în acest an să manipuleze pensionarii, răspândind minciuni despre măsurile adoptate de către Executiv. Ministrul Muncii i-a reamintit liderului PSD că cea mai mare creştere a punctului de pensie a făcut-o Guvernul PNL, într-o perioadă de criză.Ciolacule, Ciolacule de ce ii minti pe amaratii de pensionari ca s-a incalcat legea si ca au primit  cu 26% mai putin decat ar fi trebuit? Credeai ca Turcana cea nabadaioasa nu te aude?

ARMELE NUCLEARE NU-S DE NASUL IRANIENILOR

Israelul nu va permite Iranului să se doteze cu armament nuclear, ameninţă premierul israelian Benjamin Netayahu, după ce Republica islamică a anunţat că a lansat procedura în vederea îmbogăţirii uraniului la nivelul de 20%, relatează DPA.Iranienii nu prea isi amintesc ca Israelul sa le fi cerut acordul cand s-a dotat cu asa ceva

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com