Supărat că nu a ieșit Udrea președinte a PDL, Băsescu spune adio portocaliilor

23 martie 2013 21:130 comments

basescu site

Veste șoc pentru democrat liberali după alegerile pentru președenția partidului. După ce Elena Udrea a acuzat fraude la alegeri președintele țării Traian Băsescu și șeful din umbră a PDL a dat o veste șoc: Nu mai revenine în PDL. Cel mai probabil această decizie a venit ca urmare a faptului că Elena Udrea, favorita sa a pierdut alegerile în fața lui Vasil Blaga care să o spunem pe cea dreaptă nu a fost niciodată unul din favoriții săi. Și uite așa ne putem aștepta ca după debarcarea de la Cotrocen Traian Băsescu să înființeze un nou partid care cel mai probabil va divide PDL-ul.

“Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL”, a declarat Traian Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook “Alături de preşedintele nostru”, sâmbătă seară, la ora 20.34. Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu”, a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna.
Preşedintele mai spune că PDL “a demonstrat că a putut fi pe o direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar”.

 

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com