Tânăr din Unirea reținut pentru furtul unei tablete și a unui aparat foto

10 mai 2013 10:190 comments

catuse1La data de 09.05.2013, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 08.05.2013.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 08.05.2013, I.P.C., de 20 de ani, din comuna Unirea, a pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei din comună, iar din interior a sustras o tabletă şi un aparat de fotografiat.
Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitei iar faţă de suspect, care mai este cercetat în alte două dosare penale pentru comiterea unor infracțiuni de furt, a fost luată măsura reţinerii şi prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată.
Parchetul şi-a însușit propunerea poliţiştilor şi l-au prezentat pe tânăr instanţei de judecată care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Inculpatul a fost depus în Centrul de Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com