Tariceanu: Am fost santajat de Daniel Constantin in privinta pozitiei pe listele electorale a unor colegi

19 martie 2017 16:164 comments

Tensiuni la Delegaţia Permanentă a ALDE de la Bucureşti. Co-preşedintele Daniel Constantin a părăsit sala cu foştii colegi din Partidul Conservator, iar Călin Popescu Tăriceanu spune că a fost şantajat în npoiembrie 2016 când trebuiau depuse listele de candidaţi la alegerile parlamentare.

„Am asistat la câteva comentarii făcute de colegul meu Daniel Constantin, care şi-a exprimat nemulţumirea față de cum funcţionează ALDE şi a ieşit din sală. Am şi eu o serie de nemulţumiri legate de funcţionarea ALDE, nu numai în ultima perioadă. Relaţia care a funcţionat bine, colegial, a înregistrat o sincopă la alegerile parlamentare şi am fost pur şi simplu şantajat de domnul Daniel Constantin în privinţa unor colegi la alegerile parlamentare, cu care nu eram de acord nu ca prezenţă, ci ca poziţie pe listă. Am făcut eu concesia, dar a fost una costisitoare, a trebuit să sacrific oameni care munciseră, altfel ALDE nu era astăzi în Parlament. Așteptările cetățenilor sunt foarte mari, nu putem rămâne blocaţi în decizii interne, trebuie să existe o modalitate eficientă şi democratică de luare a deciziilor”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu la ieşirea de la Delegaţia Permanentă.

Delegaţia Permanentă a ALDE (fără grupul lui Constantin) a decis data Congresului de unificare a ALDE: 21 aprilie, la Palatul Parlamentului din Capitală, fiind stabilite şi normele de organizare.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com