Tăriceanu: Conducere PNL aleasă direct, alegeri interne pentru prezidenţiabil

18 februarie 2013 12:180 comments

calin_popescu_tariceanu

Liderul PNL Călin Popescu Tăriceanu şi-a prezentat, luni, propunerile în vederea Congresului partidului: alegerea conducerii formaţiunii direct la Congres, organizarea de alegeri interne pentru desemnarea candidatului PNL la prezidenţiale, înfiinţarea unei comisii in interiorul PNL care să discute principiile de revizuire a Constituţiei.
Potrivit lui Tăriceanu, preşedintele PNL şi structurile de conducere ar trebui să fie alese direct de Congres, nu numite şi nici desemnate persoane care să facă parte de drept.
A doua propunere făcută de liberal se referă la organizarea alegerilor interne pentru desemnarea candidatului la preşedinţie. “E o propunere care are menirea să facă partidul să fie perceput ca unul modern, reformist, democratic care creează competiţie interiorul lui şi ajută la selectarea elitelor de conducere”, şi-a motivat Tăriceanu iniţiativa.
Propunerile lui Tăriceanu sunt făcute în vederea Congresului PNL, care se va desfăşura vineri si sâmbătă şi care are ca obiectiv modificarea Statutului formaţiunii şi alegerea conducerii.
Sursa realitatea.net

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com