Tariceanu:”Mergem din rau in mai rau!”

12 noiembrie 2020 20:560 comments

Mergem din rău în mai rău! Azi am trecut iar de 10.000 de noi infectări! Ce fac Orban și Iohannis? Se laudă pentru măsurile luate până acum, măsuri care până în acest moment au produs ce vedem toții: numărul de infectări crește zilnic!
PRO România a solicitat de mult să se înceapă o campanie de testare masivă, astfel încât să vedem unde sunt focarele de infecție, să le localizăm și acolo să se intervină. Noua pasiune a guvernanților, carantinarea localităților, este doar jumătate de măsură atâta timp cât ea nu este dublată de testarea populației din localitate.
Trebuia începută rapid o testare masivă a populației, așa cum au făcut-o Slovacia și alte țări europene! Toată lumea a văzut că acum se folosesc testele rapide. Metode sunt, problema noastră e că Guvernul Orban nu are un plan pentru testare!
Iohannis și cu Orban nu sunt în stare să ia măsurile potrivite și apelează doar la sancțiuni. Dar amenzile nu rezolvă problema, mai ales în cazul unor măsuri stupide ca cele legate de închiderea piețelor, a circulației sau a parcurilor pe timpul nopții!
După 6 decembrie avem nevoie de un alt Guvern, unul care să scoată România din criză, cu un premier care știe ce trebuie să facă. Propunerea noastră, a PRO România, este

Victor Ponta

, pentru că știe și poate să scoată România din criza medicală și economică!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com