Teodor Atanasiu: USL va avea candidaţi comuni în toate localităţile judeţului Alba

11 martie 2012 16:580 comments

Preşedintele PNL Alba a ţinut morţiş să-i dea o replică doctorului Mircea Boghici, preşedintele PSD Şpring.
„Este un domn care tot semnează prin presa locală, că el este candidatul PSD pentru Primăria Şpring. Eu vă spun că USL are un candidat pentru primăria Şpring: acesta se numeşte Daniel Rusu, actualul primar al comunei”.
Daniel Rusu a fost ales în 2004 primar al comunei Şpring pe listele PC, trecând apoi la Putere (PDL).
Atanasiu a mai anunţat (aşa cum promisese să o facă la fiecare conferinţă de presă) numele unui candidat surpriză: Teodor Florea, primarul comunei Întregalde (ales ca primar din partea PRM-ului) va candida în 2012 din partea PNL-ului. La Întregalde, viceprimarul este un liberal: Sabin Boian.
Atanasiu a reînnoit anunţul cu privire la primarul oraşului Ocna Mureş (Vasile Drăguţ, ales primar în 2008 din partea PNŢCD-ului): primarul Vasile Drăguţ va candida pentru un nou mandat, dar ca reprezentant al PNL-ului.
Cei doi parlamentari ai PNL Alba au anunţat faptul că şi-au donat salariile de parlamentari: din cauză că Roberta Anastase a tăiat indemnizaţiile parlamentarilor Opoziţiei, banii care vor fi donaţi vor fi mai puţini. Cei doi au solicitat ca şi parlamentarii puterii să renunţe la salarii dacă nu se prezintă la muncă.
Teodor Atanasiu şi-a donat banii primiţi de la Parlament pentru Lucian Albu din Pianu de Jos. Cazul Albu a fost prezentat pe larg în presă, inclusiv în „Informaţia de Alba”: tânărul Lucian Albu nu se poate mişca, este imobilizat într-un căruţ cu rotile şi pentru că lucrurile par să nu se mai rezolve, mama lui Lucian are probleme şi ea, probleme cu coloana vertebrală, din cauză că l-a ridicat prea mult pe copil.
„Eu am făcut o donaţie pentru acel copil din Pianu, care nu se poate mişca: are nevoie de medicamentaţie nu pentru a se vindeca, ci pentru ca boala să nu avanseze! Luna viitoare voi face acelaşi lucru”, a declarat Teodor Atanasiu.
Deputatul Călin Potor a donat banii unui ONG: „Am vrut să îmi donez banii Spitalului Judeţean Alba, dar am auzit că ei nu au probleme cu banii, aşa au anunţat ei. Luna viitoare voi da banii altui ONG, ca să nu se obişnuiască”. Iulian Brok

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com