TNL Alba a deschis seria colaborărilor din acest an cu organizațiile similare din țară

10 februarie 2014 09:400 comments

1.Foto.TNL-Sinaia-08.02

Luna aceasta TNL Alba a deschis seria colaborărilor din acest an cu organizațiile similare din țară. Astfel, în periada 6 – 9 februarie, un grup de tineri liberali din județ, au participat, alături de simpatizanți ai Partidului Național Liberal, la o Școală Cultural-Politică desfășuartă la Sinaia. Manifestarea s-a realizat cu sprijinul TNL Sinaia, cu care tinerii liberali din Alba își propun să colaboreze și pentru realizarea unor proiecte comune, în viitor.

Alături de tineri s-a aflat și Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba, care a oferit și câteva detalii: „Această idee a realizării de parteneriate cu organizații TNL din țară este o idee mai veche a actualului BPT TNL Alba, condus de colegul nostru Radu Cristian.

Este o idee generoasă care, iată, din acestă lună începe să prindă contur. Din progamul acțiunii nu au lipsit activități precum: seminarii cu subiecte politice, activități in-door și out-door, vizitare de obiective cultural-istorice etc.

Le mulțumim domnilor Dan Burchiu (președintele TNL Sinaia), Gabriel Pleșa (vicepreședinte PNL Alba) și Dan Brătean (membru BPT PNL Alba), care au sprijinit evenimentul.

A fost o experiență deosebită și putem spune că este un prim pas important în realizarea unor viitoare colaborări între TNL Alba și alte organizații similar din țară.”

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com