Trei motive pentru care Traian Băsescu nu ar mai trebui să fie preşedinte

24 iulie 2012 16:281 comment

Oare ce ne-a deranjat la Traian Băsescu, de a ajuns asediat în cetatea Troiei, întreabă Preşedintele Partidului Verde al judeţului Alba, Leonhardt Edmund Cristian. Am putea spune, multe: flota, ştiu eu ce casă din Bucureşti, brandul turistic care a costat 850 mii euro (o poză amărâtă), dacă mă punea pe mine o făceam cu 150 de euro cu PAINT-ul că sunt inginer în calculatoare, nu el s-a ocupat de treaba asta, ce-i drept, dar e în aceeaşi oală cu Elena Udrea sau scăderea salariilor în sistemul bugetar, asta este o problemă chiar dacă nu e el de vină că întreaga planetă trece printr-o criză economică.
Nu asta m-a deranjat pe mine şi pe mulţi alţii, oameni care muncim şi ne zbatem pentru a progresa în societate, pe noi ne-a deranjat şi ne-a jignit cu cele două Elene pe care le-a băgat în faţă: una Elena Udrea, care după ce a făcut 4 facultăţi în 2 ani (pe ea nu a acuzat-o nimeni de plagiat) a pus-o Ministrul Turismului, iar cea de-a doua, scumpa lui fiică pe care a ajutat-o să devină europarlamentar, să ne reprezinte pe noi în Europa şi culmea, platforma ei de program era legalizarea drogurilor uşoare, ce să te aştepţi mai mult de la un copil de 20 de ani, un copil de 20 ani de parcă nu avea destui oameni capabili în PDL sau mai şti, a se vedea pe net că e plin netul de „cuvinte de laudă” la adresa ei.
Aceste două probleme dacă nu erau, era mult mai curat în ochii românilor şi cu dosarele alea şi cu proprietăţile şi cu criza economică. Cât despre Roşia Montană, ce să zic, nu am mai văzut nici un alt politician din clasa politică actuală atât de hotărât în a da undă verde deschiderii exploataţiei miniere cu cianuri, probabil ca lor nu li s-a promis nimic şi a pus-o şi pe fata lui să facă lobby în parlamentul european pentru a fi de acord cu deschiderea exploataţiei miniere. Ce să zic, nu-l mai vreau preşedinte pe Băsescu, chiar dacă l-am votat o dată.

Edmund Cristian LEONHARDT

1 Comment

  • nu inteleg care e problema in privinta mineritului cu cianuri, care ar fi cel mai modern tip de minerit care exista la ora actuala. In plus, mi se pare normal ca Basescu sa sustina un parteneriat din care statul iese castigator majoritar si prin care se deschid joburi si ajung miliarde bune la buget

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com