UITE CE PRESEDINTE AVEM!

17 octombrie 2018 21:500 comments

 

 

Gafă de protocol a preşedintelui Klaus Iohannis, la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, în timp ce garda prezenta onorul

Klaus Iohannis a făcut o gafă de protocol la întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte. După prima parte a ceremonialului de primire, preşedintele României s-a întors şi a vrut să plece în interiorul Palatului Guvernului, deşi ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului.

În imaginile de la ceremonialul de primire se poate observa cum Iohannis s-a întors şi a vrut să plece, în timp ce garda prezenta onorul.

După ce premierul Giuseppe Conte l-a avertizat, Iohannis a revenit, iar ceremonialul a continuat. Începând cu minutul 4:52 al înregistrării oficiale, este vizibilă atitudinea descumpănită a preşedintelui român, care arată că nu ştie exact ce urmează, conform protocolului.

 

Intrebarea fireasca in aceste momente, cand #Klaus #Johannis a comis o #gafa de #protocol la cel mai inalt nivel, este unde sunt acum toti reprezentantii gruparilor #rezist si deontologii care il apara pe Iohannis?
#Unde #sunt acum partidele de opozitie, in frunte cu #USR si #PNL, sa il critice pe #Johannis pentru #gafa de #protocol asa cum au facut-o cu alti reprezentanti ai statului roman?
Asemenea #gafe de protocol sunt #chestiuni #marunte, care se pot intampla oricui. Insa, ele au ajuns sa fie folosite de diverse grupari de #propaganda impotriva politicienilor respectivi.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com