ULUITOR! ELENA UDREA AMENINTATA CU MOARTEA!

2 mai 2015 22:010 comments

HIV

Elena Udrea a primit o scrisoare, in timp ce se afla in arestul Politiei Capitalei, in care un barbat incarcerat la penitenciarul Colibasi o avertiza ca a primit comanda de la clanul Camatarilor sa o intepe cu un ac infectat cu HIV.

Ruxandra Dragomir, prietena apropiata a Elenei Udrea, a confirmat existenta scrisorii, sambata, la Realitatea TV.

“Eu ma numesc Petre si sunt arestat la Colibasi pentru rapire si camatarie. Am prietenie cu cativa interlopi ai Bucurestiului ca Nutu si Sile Camataru. Eu in libertate fac rau la comanda, sunt tatuat pe tot corpul si pe toata fata.

Am 42 de ani si de fel sunt din Caracal Olt, dar in prezent nu mai am pe nimeni fiindca un clan din Rusia mi-a omorat sotia si fetita in 2000 pentru o cominatie in Torino si atunci m-am retras in Romania”, a scris barbatul in scrisoarea obtinuta de Stiri pe Surse.

Elena Udrea a fost transferata la Penitenciarul de Femei Targsor

Barbatul i-a scris Elenei Udrea pentru a o avertiza ca dusmanii incearca sa o distruga si au incercat sa puna la cale un atac, care ar fi urmat sa aiba loc cand era transferata la instanta.

Detinutul de la Colibasi i-a povestit Elenei Udrea ca totul ar fi fost pus la cale de Sile Camataru, care a fost dispus sa ofere 15.000 de euro.

“Tu ai un dusman care te-a denuntat si te-a bagat acolo si e prieten bun cu Sile si au discutat despre tine si spunandu-i ca vrea sa te distruga si ca daca are pe cineva care sa-ti faca rau, iar Sile a zis da spunandu-i ca ii ofera 15 mii sa dea ordin sa te intepe cu un ac de SIDA ca sa te distruga”, i-a transmis detinutul lui Udrea, adaugandu-i ca si ela primit o scrisoare de la Sile Camataru prin care i se cerea sa pun in aplicare acest plan si sa o intepe pe Udrea de “2,3,4 ori”.

Barbatul i-a transmis Elenei Udrea ca a refuzat comanda si ca i-a cerut lui Sile Camataru sa o anuleze, transmitandu-i ca ii va ramane dator cu o comanda gratis, daca o lasa pe Elena Udrea in pace.

Detinutul a marturisit ca o simpatizeaza pe Udrea si ca ii sta la dispozitie “la bine si la rau, in orice problema”.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com