USL îl susţine necondiţionat pe Alexandru Dăncilă!

29 februarie 2012 16:590 comments

Pentru a doua oară într-un răstimp de mai puţin de o lună, se speculează în mass-media locală că în USL Alba ar fi apărut tensiuni interne. Ştim că jurnaliştii sunt intoxicaţi cu pseudo-informaţii provenite din tabăra PDL, care se dezintegrează vădit, atât datorită guvernării absolut dezastruoase şi corupţiei generalizate, precum şi a luptei interne pentru ultimele rămăşiţe de putere, de care se agaţă cu disperare. Cerem totuşi presei să nu muşte momeala aruncată de ”şmecherul baron” Mircea Hava, cum l-a numit recent chiar demisionarul din PDL, primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu.
Datorită luptei interne cu actualul preşedinte de consiliu judeţean, Mircea Hava l-a sacrificat pe primarul celui mai puternic municipiu din judeţ, după Alba Iulia. Care este viitorul politic al domnului Sârbu, precum şi dacă va mai candida vreodată, este treaba domniei sale. Ceea ce ştim noi este că ne-am stabilit atât priorităţile de dezvoltare, precum şi soluţiile pe care le propunem cetăţenilor din Sebeş, pentru a scăpa de declinul socio-economice din ultimii ani. De aceea, o susţinem clar şi răspicat: domnul Alexandru Dăncilă este candidatul susţinut necondiţionat de USL Alba, care va câştiga Primăria municipiului Sebeş, indiferent de la ce partid ar avea contracandidat!
USL Alba nu marşează la jocul de a anunţa sau schimba candidaţii ca la Mica Publicitate. Oamenii selectaţi de noi sunt personalităţi puternice, oameni cu iniţiativă, susţinuţi de Uniunea Social Liberală, care este în fruntea sondajelor politice în acest moment, aşa că nu este momentul ca presa să facă jocul zvonurilor lansate în disperare de PDL Alba. Ar fi mult mai bine dacă cetăţenii ar acorda atenţie lucrurilor făcute de conducerea PDL, Mircea Hava şi Ion Dumitrel, în Alba Iulia şi în judeţ, fapte pentru care încep să facă tot mai dese vizite la DNA şi ar fi şi mai bine dacă şi-ar prezenta deschis problemele, deoarece dacă nu au fost ascultaţi ani în şir, odată cu victoria în alegeri a USL Alba oamenii vor avea mereu uşa deschisă la oricare primar, la Sebeş, sau la Alba Iulia, la Aiud sau la Cugir, oriunde în judeţul nostru.

Biroul de presă al USL ALBA

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com