VA CANDIDA DOMNUL TARICEANU LA PREZIDENTIALE?

30 octombrie 2018 20:311 comment

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit luni la Sinteza zilei despre candidatura sa la prezidențiale.

Acesta a spus că încă nu a luat decizia de a candida, deoarece este destul de greu, dar că se gândeşte serios la această posibilitate.

“Vă pot spune că nu am luat decizia, că această posibilitate sigur că nu-mi este străină, mă gândesc foarte serios la ea, dar e o decizie foarte grea, foarte serioasă şi o voi lua mai târziu.

Cat despre zvonurile despre o presupusa raceal intervenita intre ALDE siPSD, domnul Tariceanu a fost categoric: “Noi, mă refer la PSD şi la ALDE, ne-am angajat în faţa românilor la un program politic şi economic. Programul politic a fost clar, să facem o reformă în justiţie şi să revenim la statul de drept, cu alte cuvinte, să punem capăt tuturor abuzurilor, exceselor, lucruri care au ieşit clar din normele statului de drept. Şi, pe de altă parte, avem şi un program economic, care înseamnă creştere economică, bunăstare pentru români, adică salarii, pensii mai mari, o performanţă şi un climat mai bun în domeniul antreprenorial ş.a.m.d., infrastructură, pe învăţământ, pe educaţie, pe transport. Avem nişte lucruri la care ne-am angajat şi eu cred că avem această responsabilitate, în pofida unor momente în care pot să apară diferenţe de analiză şi acest lucru nu e nimic grav.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com