Vasile Blaga la Alba Iulia-Mircea Hava îl susţine pe Blaga la preşedinţia PDL

8 martie 2013 15:141 comment

blaga

În acest moment Vasile Blaga, actualul preşedinte al PDL şi candidat la încă un mandat la preşedinţia democrat liberalilor se află la Alba Iulia la Casa de Cultură a Studenţilor unde îşi prezintă moţiunea.
Blaga a venit la Alba Iulia însoţit de Cezar Preda, Raluca Turcanu,Gheorghe Flutur şi Traian Ungureanu.La eveniment participă aproape 400 de membrii şi simpatizanţi ai PDL precum şi toată conducerea organizaţiei judeţene în frunte cu preşedintele Mircea Hava şi prim vicepreşedintele Ion Dumitrel.
Mircea Hava a vorbit în deschiderea evenimentului, manifestându-şi încă odată susţinerea pentru Vasile Blaga: “Eu votez moţiunea lui Vasile Blaga. Atunci când Vasile a fost ministru am început cu adevărat să discutăm despre dezvoltarea localităţilor. Nu vreau să fac o departajare în partid aşa cum fac alţii. Eu rămân aici, în PDL, orice s-ar întâmpla. Era doar un exerciţiu când am zis că trec la alt partid. Am fost şi voi rămâne vertical. V-am dat ceva cu care să umpleţi paginile. De atunci toată lumea mă sună. M-aş bucura mai mult dacă m-ar întreba ce fac cu oraşul cu judeţul” a spus Mircea Hava.

pdl
După cuvântul preşedintelui PDL Alba, Mircea Hava, a luat cuvântul Vasile Blaga. Acesta a lansat un atac dur la adresa guvernării USL.” USL a profitat de ţara curată pe care a lăsat-o guvernele PDL, care au scos România din cel mai greu an la crizei.Este foarte bine că suntem în opoziţie să vedem care e pedelist sau nu. Trebuie totul reconstruit de la firul ierbii” a declarat Vasile Blaga. Acesta l-a mai acuzat pe premierul Ponta că bate în retragere dar şi faptul că România nu a fost primită în Spaţiul Schengen.
Printre cei care au mai luat cuvântul s-a nmărat şi Gheorghe Flutur care a felicitat organizaţia PDL din Alba şi a spus: “Susţin moţiunea unor oameni realişti. Sunt alături de Blaga şi dorim să construim PDL. Am plecat din PNL în 2006 când au luat-o spre stânga. De atunci am câştigat alegeri, dar 2012 a fost un an greu pentru noi. În locale vă spune un cobai: Eu nu ştiu ce trebuia să fac ca să câştig, iar la parlamentare am plătit politic. În 2016 vrem să ne întoarcem la gvernare. Nu există miracole, trebuie să dăm kilometrajul la zero şi o să facem mii de kilometri ca să construim de la zero. USL gafează din greu” a spus Flutur.
Cezar Preda l-a lăudat pe Blaga spunând că moţiunea lui Blaga se numeşte “trandafir” iar restul moţiunilor, a lui Udrea şi Macovei, sunt “ghiocel 1” şi “ghiocel 2”.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    Caricaturile sunt nemaipomenite.In rest sa faca ce vor, ca si pana acum au facut ce au vrut, fluturand batista democatiei,drepturipor omului, pluripartinismul, alegeri libere, separarea puretilor , independenta justitiei, catre noi care cred ei ca suntem proisti,prostilor, si nu vedem ca toata DEMOCRATIA LOR ESTE MASCARADA, SI MIZERIA OAMENILOR SINPLI, SARACI, SOMERI.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com