Vasile Blaga:Elena Udrea ştie cam ce este prin USL, deoarece a fost şi în PSD şi în PNL.

18 februarie 2013 12:290 comments

blaga
Conflictul dintre Vasile Blaga şi Elena Udrea se înteţeşte în PDL în apropierea Congresului partidului. Preşedintele PDL a declarat luni că afirmaţiile Elenei Udrea privind o înţelegere a lui cu USL reprezintă “un mod de abordare incorect”, arătând că el a fost doar în PD, în schimb Udrea ştie cam ce e prin USL, deoarece a fost şi la PSD şi la PNL.
“Vreau să răspund elegant, cu tot respectul, e un mod de abordare al domniei sale incorect. Domnul Băsescu a fost atacat la Convenţia din 31 mai 2001 că vinde partidul PSD, de către Petre Roman. Acum, eu am fost doar în PD sub diferitele lui forme: FSN care s-a rupt, atunci când mulţi nu aveau curaj, de Iliescu şi ai lui, am rămas în PD care a dat PDL”, a spus Blaga întrebat despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa sa.
Blaga a adăugat că Elena Udrea ştie cam ce este prin USL, deoarece a fost şi în PSD şi în PNL. “Domnia sa (Elena Udrea – n.r.) ştie cam ce este prin USL, pentru că a fost şi la PSD şi la PNL. Asigur că, aşa cum nu am vândut partidul niciodată, şi în anii electorali s-a văzut, aşa voi proceda în continuare fără nicio problemă”, a spus Blaga. Vasile Blaga a făcut aceste declaraţii înaintea şedinţei BPN al PDL.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com