Vicepresedintele ALDE il pune la punct pe Iohannis!

29 ianuarie 2019 09:060 comments

 
 
 
 
 

ALDE este un partid care nu admite compromisuri si taxeaza imediat orice derapaj de la linia democratiei. Vicepreședintele ALDE, Toma Petcu, susține că președintele Klaus Iohannis nu mai are nicio limită în lupta cu PSD, având în vedere că îndrăznit să lanseze un nou atac la adresa social-democraților chiar la evenimentul de comemorare a victimelor Holocaustului.

 
 
 

”Prin discursul care a revoltat o țară întreagă, susținut în fața unor supraviețuitori ai Holocaustului, președintele Iohannis dovedește că nu mai are nicio limită în războiul său politic. Klaus Iohannis a transformat comemorarea celei mai mari tragedii din istoria omenirii într-o oportunitate de a-și ataca adversarii politici.

Președintele nu poate să tacă după declarațiile sale din această seară, ci trebuie să iasă și să își ceară scuze public. A compara un guvern democratic, un guvern rezultat în urma votului cetățenilor cu regimul nazist reprezintă fie o necunoaștere a istoriei, fie ignoranță din partea lui Klaus Iohannis. Președintele alege să continue în aceeași notă discursivă, una plină de ură, de instigare la violență și dezbinare a românilor.”, a afirmat Toma Petcu prin intermediul unui comunicat remis DCNews.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com